marți, 22 septembrie 2009

2 minutes!


Te rog,gandeste-te 2 minute la mine.
Defapt,stii,cateodata cine crezi ca se gandeste la tine,nici nu se gandeste.Poate nici nu stie de existenta ta,sau poate,ti-a uitat si numele,oricat de des l-ar fi pronuntat .
Gandeste-te la mine,la tine,si adu-mi in minte vocea ta.O sa te ascult.
Aduti aminte tot ce a fost candva.Nu te oprii.Gandeste-te in continuare la mine.Poate iti dai seama de unele lucruri.Poate incepi sa realizezi cum sunt de fapt si poate,iti starnesc un interes cat de mic.
Astepti sa treaca cele doua minute?Sau poate nici nu vrei sa te mai opresti?!INcepi sa regreti macar putin ca nu te-ai gandit inainte.Si,daca nu iti spuneam sa te gandesti,nici nu te gandeai.Ti se pare ca stii destul de mule despre mine incat sunt asa invizibila pentru tine?
Crede-ma,sunt invizibila pentru ca ma ignori.

3 comentarii:

  1. superb:)
    mi se potriveste..:-j
    ma rog
    :X
    te iubesc si stii tu de ce;))

    RăspundețiȘtergere
  2. m`am gandit 2 minute la tine :)). de obicei nu cronometrez cat de des ma gandesc la anumite persoane. probabil m`as inspaimanta de rezultate. :-s:))
    intotdeauna or sa fie persoane in gandul carora am vrea sa fim si nu suntem :). hei...dar compenseaza altcineva caci suntem si noi nedrepti in aceeasi masura. :D
    vroiam sa`ti zic mersi c`ai trecut pe pagina mea si deja m`am lungiiit la vorba. :">
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare tuturor celor de pe acest blog, vreau să-mi mulțumesc Dr. Jasper. doctorjaspermagic@gmail.com marele vrăjitor care mă ajută să-mi recuperez fostul după ce am fost înșelat de patru vrăjitori care pretind că sunt adevărați și autentici, am contactat acest mare vrăjitor în punctul în care îmi pierd speranța că nu pot obține omul meu înapoi din nou, am făcut exact ce mi-a cerut acest om să fac și spre cea mai mare surpriză a mea totul se întâmplă așa cum acest mare vrăjitor mi-a spus că se va întâmpla. Omul meu, care nu m-a sunat în ultima lună, m-a sunat după ce Dr. Jasper Malo i-a făcut vraja asupra lui și chiar sunt surprins că există încă un vrăjitor grozav precum Dr. Jasper Malo, care este atât de puternic. Sunt foarte fericit astăzi că-mi văd bărbatul înapoi la mine și chiar mă iubesc mai mult decât oricând înainte de a-l întâlni. Nu mă voi ierta dacă părăsesc acest blog fără a lăsa adresa de e-mail a acestui mare vrăjitor pentru cei dintre voi care ar putea avea nevoie de ajutorul lui pentru a-l contacta. deci iată adresa de e-mail a acestui mare vrăjitor: doctorjaspermagic@gmail.com contactează-o acum și toate problemele tale vor dispărea pentru totdeauna

    RăspundețiȘtergere