joi, 15 aprilie 2010

The pursuit of happyness


Mi se intampla sa ma intalnesc cateodata cu fericirea...destul de rar,dar m-am obisnuit si incep sa cred ca sunt zile cand nici frantura aia nu o merit.Ma gandesc ca poate face un efort exagerat sa fiu eu fericita.
Altadata alerg dupa ea,incerc sa o opresc,sa ma priveasca doar putin si sa ma lumineze.Ajung sa cred ca sunt dependenta de ea.E singurul lucru care ma face sa nu ma simt prost,chiar daca ii cersesc o bucata din ea degeaba.Mereu o caut in lucrurile care cred eu ca ma fac fericita,si nu o gasesc niciodata.
Ma cauta mereu cand nu ma astept,si sunt prea ocupata sa o ascult,sunt ocupata sa ii vorbesc,sunt oarba cand nu am nevoie de ea.Dar nu imi pasa...pentru ca atunci ma fac singura fericita.
Vreau mai mereu sa fiu langa ea.Si nu numai pentru a fi eu mereu fericita,sa nu ma intristez niciodata;vreau sa fiu ca ea ca sa pot sa fiu nesfarsita si sa daruiesc altora parti din mine,fara ca eu sa ma termin vreodata.

4 comentarii:

  1. Există nişte persoane interesante care se folosesc de numele meu şi aduc injurii altor blogeri sau indivizi. DUPĂ CUM SE VEDE, NU SUNT EU CEL CARE TRIMITE COMENTARII OBSCENE. Vream sa te anunt, sa nu cazi in capcana celor care vor sa-mi distruga reputatia.

    RăspundețiȘtergere
  2. cu cit suflet ai scris,imi place

    RăspundețiȘtergere
  3. Creo firmemente que compartir esto con ustedes será de ayuda.
    Estaba pasando por una "ruptura" difícil probablemente hace 2 meses y quería recuperar a mi ex, intenté todo lo que pude pero no pude recuperarla hasta que un amigo mío me presentó a un gran lanzador de hechizos en línea llamado Dr. Jasper, en realidad Nunca quise contactarla pero desafortunadamente lo hice por el fuerte amor que tenía por mi ex. esta gran lanzadora de hechizos me dio algunas instrucciones que hice perfectamente, tenía mucha curiosidad porque me dijo que mi ex me llamará dentro de tres días.
    Me sorprendió mucho que dos días después, mi ex, que rompió conmigo y nunca quiso verme ni hablar conmigo, me llamó y me dijo que lamentaba mucho todo lo que sucedió, que debería perdonarla, también dijo que fue un gran error y que ella realmente me ama y quiere que empecemos todo de nuevo... Estoy compartiendo este testimonio porque el gran lanzador de hechizos me lo instruyó como una señal de agradecimiento y para que el mundo entero sepa cuán rápido y poderoso es su hechizo. solo comuníquese con la Dra. Jasper en Gmail, ella es la mejor: doctorjaspermagic@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare problemă are o soluție atunci când întâlnești persoana potrivită! Nu vă fie teamă că există un magician excelent și un rezolvator de probleme spirituale care este capabil să vă pună capăt problemei. Vreau să-l apreciez pe Dr fady pentru că mi-a restabilit căsnicia cu magia ei, După 1 an de despărțire cu soțul meu, cu ajutorul minunatului magician Dr fady soțul meu a venit acasă și acum suntem fericiți împreună definitiv, încă o dată vă mulțumesc pentru Dr Fady a vindecat, de asemenea, tot felul de boli și cum ar fi,

    1 DECLARAȚIE DE IUBIRE
    2 WIN S EX RETURN
    3 FRUCTE DE GOMS
    4 ANUNȚ DE PROMOVARE
    5 DECLARAȚIE DE PROTECȚIE.
    6 MAGIA AFACERILOR.
    7 DECLARAȚIE DE MUNCĂ BUNĂ.
    8 HIV SIDA.
    9 OPRIȚI AVORTAREA.
    10 MIROOD ANUNȚ DE ANUNȚ.
    11 CAUZĂ TELEKINEZĂ.
    LOTERIA ORTOGRAFĂ ȘI CAZUL JUDICIAL Contact Contactați-l pentru ajutor prin: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

    RăspundețiȘtergere