marți, 29 decembrie 2009

Hold on


Cel mai rau lucru pe care ti-l poate face cineva e sa te faca sa crezi ca poti zbura.Si de-odata,fara nicio motiv,sa iti franga aripile si sa te izbesti de pamant,de realitate.
Dupa aceea,nu stii daca visezi,sau chiar e real.Sau poate e doar un cosmar din care vrei sa te trezesti si nu stii cum.
Si incepi sa crezi ca mai ai aripi,sa crezi ca nu le-ai pierdut.Incepi sa te tarasti,sa iti cauti aripile ratacite,cu toate ca nu stii daca le mai gasesti.Poate si atunci o sa ti le franga cineva.Poate cautarea e mai frumoasa decat zborul in sine.
E posibil sa crezi intr-un vis?In ceva ce nu e real?Sau poate vrei tu sa il faci real.Incearca sa ridici acel vis la rang de realitate si o sa vezi ca vor exista destule piedici.

Poate cine stie,in timp,mi se va intampla ceva frumos,la care nu ma asteptam,si cineva imi va spune ca nu e vis.

5 comentarii:

  1. de crezut intr-un vis e posibil. de incercat sa faci sa nu mai existe piedici in calea lui cam imposibil.

    eu cred ca zborul e clipa in care realizezi ca ai terminat de cautat si incepi usor, usor sa-ti dai seama ca va trebui sa aterizezi. si nimeni nu ti-a spus cum.


    :] scrii foarte foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare tuturor celor de pe acest blog, vreau să-mi mulțumesc Dr. Jasper. doctorjaspermagic@gmail.com marele vrăjitor care mă ajută să-mi recuperez fostul după ce am fost înșelat de patru vrăjitori care pretind că sunt adevărați și autentici, am contactat acest mare vrăjitor în punctul în care îmi pierd speranța că nu pot obține omul meu înapoi din nou, am făcut exact ce mi-a cerut acest om să fac și spre cea mai mare surpriză a mea totul se întâmplă așa cum acest mare vrăjitor mi-a spus că se va întâmpla. Omul meu, care nu m-a sunat în ultima lună, m-a sunat după ce Dr. Jasper Malo i-a făcut vraja asupra lui și chiar sunt surprins că există încă un vrăjitor grozav precum Dr. Jasper Malo, care este atât de puternic. Sunt foarte fericit astăzi că-mi văd bărbatul înapoi la mine și chiar mă iubesc mai mult decât oricând înainte de a-l întâlni. Nu mă voi ierta dacă părăsesc acest blog fără a lăsa adresa de e-mail a acestui mare vrăjitor pentru cei dintre voi care ar putea avea nevoie de ajutorul lui pentru a-l contacta. deci iată adresa de e-mail a acestui mare vrăjitor: doctorjaspermagic@gmail.com contactează-o acum și toate problemele tale vor dispărea pentru totdeauna

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare problemă are o soluție atunci când întâlnești persoana potrivită! Nu vă fie teamă că există un magician excelent și un rezolvator de probleme spirituale care este capabil să vă pună capăt problemei. Vreau să-l apreciez pe Dr fady pentru că mi-a restabilit căsnicia cu magia ei, După 1 an de despărțire cu soțul meu, cu ajutorul minunatului magician Dr fady soțul meu a venit acasă și acum suntem fericiți împreună definitiv, încă o dată vă mulțumesc pentru Dr Fady a vindecat, de asemenea, tot felul de boli și cum ar fi,

    1 DECLARAȚIE DE IUBIRE
    2 WIN S EX RETURN
    3 FRUCTE DE GOMS
    4 ANUNȚ DE PROMOVARE
    5 DECLARAȚIE DE PROTECȚIE.
    6 MAGIA AFACERILOR.
    7 DECLARAȚIE DE MUNCĂ BUNĂ.
    8 HIV SIDA.
    9 OPRIȚI AVORTAREA.
    10 MIROOD ANUNȚ DE ANUNȚ.
    11 CAUZĂ TELEKINEZĂ.
    LOTERIA ORTOGRAFĂ ȘI CAZUL JUDICIAL Contact Contactați-l pentru ajutor prin: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

    RăspundețiȘtergere